Aubergine-tomaten-salade met paprika en kaas

By Marleen , 21 July 2012
Description

Lichte lunch (345 kcal)

Gerechten
Yield
1 Servings
Preparation time
30 minutes
Cooking time
0 minutes
Total time
30 minutes
Instructions

Snijd de halve aubergine in plakken. Maak de paprika schoon en snijd hem in reepjes. Snijd de tomaat in plakjes. Pers het knoflookteentje en meng het met de sladressing. Snijd de plakjes kaas in reepjes.
Bak de aubergineplakken zonder vetstof in een grillpan (1 minuut aan elke zijde). Kruid ze met peper en zout en laat ze afkoelen.
Schik de veldsla en de scheudjes op een bord en maak een torentje met de aubergine- en tomaatplakjes. Leg er de reepjes paprika en d ereepjes kaas naast en besprenkel met de sladressing.
Serveer met de geroosterde sneetjes brood

Notes

UIt: slank in elk seizoen, verlies 3 kilo in 2 weken.

Source

Vrouw en wereld