Spaghetti met ham en pepermengeling

By Marleen , 2 March 2012
Description

lekker kruidig

Gerechten
Yield
4 Servings
Preparation time
30 minutes
Cooking time
0 minutes
Total time
30 minutes
Instructions

Kook 500 g spaghetti beetgaar. Plet 1 eetlepel roze peperbolletjes, 1 koffielepel witte peperbolletjes, 1 koffielepel zwarte peperbolletjes lichtjes in een vijzel. Snij 650 g varkensgebraad in repen van 1 cm en bak deze krokant in wat boter. Breng op smaak met zout en wat van de pepermengeling.
Breng 2 dl kalfsfond aan de kook, doe er 2 dl room en 3 eetlepels sherry bij en breng op smaak met zout en wat van de pepermix. Laat even doorkoken. Serveer de spaghetti met de saus en de krokante amreepjes.

Notes

Smaken verschillen, begin liever met een klein beetje peper en bouw dan verder op tot de gewenste sterkte. Vergeet ook niet dat hoe meer je proeft, hoe minder je smaakt.

Source

Libelle