Sweet and dark Carobetaart

By Marleen , 6 February 2012
Description

Rauwe taart

Gerechten
Yield
8 Servings
Preparation time
3 hours
Cooking time
0 minutes
Total time
3 hours
Instructions

Mix in de bekermixer tot een gladde massa: de dadels, noten, vanille en water.
Terwijl je blijft mixen voeg je het carobepoeder en de psyllium toe.
Druk op de bodem van een taartvorm een van de eerder beschreven noten-gedroogde vruchten-bereiding open. Of strooi een laag gemalen noten, zaden of pitten die het aankleven verhindert. Een alternatief is een knapperige muëslibodem. Giet hierboven het carobemengsel. Laat enkele uren in de koelkast rustig en stevig worden, of dien op uit het vriesvak.

Notes

Je zal nooit meer chocolade willen, zo lekker is het. Eén hap en je zal begrijpen waarom we het een super taart noemen!
Deze hoeveelheid is voorzien voor een schaal van 12x18 cm en 5 cm hoog. Voor een grote taartvorm, neem de hoeveelheden in het dubbel.

Source

Louiza