Ham-kaaskrokantjes

By Marleen , 6 February 2012
Description

Warm aperitiefhapje

Gerechten
Bereidingswijze
Yield
12 stuks
Preparation time
30 minutes
Cooking time
0 minutes
Total time
30 minutes
Instructions

Verwarm de oven op 210°C.

Snij de kaas in 12 reepjes en de sneetjes hesp in twee. Rol rond elk reepje een half sneetje hesp.
Snij de ronde brickvellen in twee en besmeer lichtjes met gesmolten boter. Leg de ham-kaasrolletjes in het midden tegen de snijkant van de bricks. Plooi de punten naar het midden en rol de vellen rond de rolletjes.
Leg de brickrolletjes op een met bakpapier bedekte ovenplaat, en laat gedurende 12 inuten bruinen in de oven.
Dien warm op bij het aperitief.

Notes

Tip: bestrooi de kaasreepjes met mosterd- of komijnzaadjes alvorens ze in de hesp te rollen.

Source

Aubel