Groentepannetje met kip en geitenkaas

By Marleen , 5 February 2012
Description

Lekker stoofpotje

Bereidingswijze
Yield
4 Servings
Preparation time
1 hour
Cooking time
0 minutes
Total time
1 hour
Instructions

Maak de spruitjes schoon. Kook ze in 10 tot 12 min. beetgaar in gezouten water. Giet af, spoel meteen onder koud water en laat goed uitlekken.

Verhit de olie in een pan. Braad er de kipreepjes rondom in aan. Voeg de spruitjes, de sjalot en de appel toe, stoof nog even mee. Roer er de tijm door. Kruid met peper en zout. Schenk er de bouillon bij en laat nog 5 minuten sudderen.
Zet de oven op grillstand. Snij de geitenkaas in plakjes. Verdeel ze over het groentepannetje. Laat 5 minuten gratineren in de oven. Werk af met peper van de molen en serveer.

Notes

Lekker met puree of stokbrood.

Source

Libelle