Champignons met tomaat en mozzarella

By Marleen , 26 February 2011
Description

met ciabattabrood

Gerechten
Yield
4 Servings
Preparation time
20 minutes
Cooking time
0 minutes
Total time
20 minutes
Ingredients
750 g champignons (alleen de hoedjes)
2 clv knoflook (fijngehakt)
  olijfolie
  peper
  zout
5 oregano (enkel de blaadjes)
125 g mozzarella (parels)
250 g kerstomaat (gehalveerd)
2 T balsamico
Instructions

Fruit de knoflook in olijfolie. Doe er de champignons bij en bak 4 à 5 minuten. Voeg de oregano toe. Kruid met peper en zout.
Vul de champignons met de mozzarellaparels (2 à 3 per champignon). Bedruip met balsamicoazijn. Leg er de tomaatjes bij en laat ze even mee stoven.

Notes

Lekker met ciabattabrood.

Source

Libelle