Miniquiches met broccoli, courgette en erwtjes

By Marleen , 24 February 2011
Description

met kruimeldeeg

Gerechten
Bereidingswijze
Yield
4 Servings
Preparation time
1 hour
Cooking time
0 minutes
Total time
1 hour
Instructions

Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel de broccoli in roosjes, snij de courgettes in blokjes.
Blancheer de broccoli, courgette en erwtjes 2 minuten in kokend gezouten water. Laat meteen schrikken onder koud water en afkoelen.
Rol het kruimeldeeg uit en verdeel het over de vormpjes. Druk wat aan. Prik er met een vork enkele gaatjes in. Verdeel er de groenten over.
Klop de eieren met de room tot een schuimige massa. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Verdeel het mengsel over de groenten en bestrooi met de parmezaan.
Zet de quiches 35 minuten in de voorverwarmde oven.

Source

Libelle