Kip met chorizo

By Marleen , 19 February 2011
Description

Lekker eenpansgerechtje

Gerechten
Yield
4 Servings
Preparation time
45 minutes
Cooking time
0 minutes
Total time
45 minutes
Ingredients
4 kipfilet (in reepjes)
8 tomaat (groot, in blokjes)
800 g borlottibonen (blik, uitgelekt)
4 clv knoflook (geperst)
1 chilipeper (rood, gesnipperd)
600 ml kippenbouillon
2 T chilipoeder
1 bn koriander (grof gehakt)
  olijfolie
1 chorizo (chorizoworst in plakjes)
2 ui (rode, gesnipperd)
Instructions

Fruit de ui en de knoflook in olijfolie. Doe er het chilipoeder en het gesnipperde pepertje bij, meng en laat 1 minuutje stoven.
Doe er de kip en chorizo bij en bak even mee. Doe er de tomaten en de bouillon bij en breng aan de kook.
Voeg dan de bonen toe en laat 15 tot 20 minuten koken, tot de saus gebonden is. Bestrooi met korander en serveer.

Notes

Lekker met pitabroodjes.

Source

Libelle

Beoordeling