Mignonette met romanesco

By Marleen , 18 February 2011
Description

pastaschotel

Gerechten
Yield
4 Servings
Preparation time
2 hours
Cooking time
0 minutes
Total time
2 hours
Ingredients
2 T olijfolie
1 citroensap
1 sjalot (gesnipperd)
1 clv knoflook (geperst)
  ds peper
  ds zout
4 mignonette
600 g romanesco (roosjes)
2 T dille (gehakt)
1 T dragon (gehakt)
1 T bieslook (gehakt)
1 ds paprikapoeder
Instructions

Voeg bij 2 eetlepels olijfolie het sap van 1 citroen, 1 gesnipperd sjalotje, 1 geperst knoflookteentje, een snufje peper en zout. Doe er 4 mignonettes bij. Dek af en laat 1 uur marineren.
Stoom 600 g romanesco-roosjes 10 minuten.
Dep de mignonettes droog en bak ze 5 minuten aan elke kant. Hou ze warm onder alufolie.
Schenk de marinade in de bakpan. Schep er de gestoomde kool, 2 eetlepels gehakte dille, 1 eetlepel gehakte dragen, 1 eetlepel gehakte bieslook en een mespunt papirkapoeder door. Laat een paar minuten doorwarmen.
Serveer met tagliatelle.

Source

Libelle