Aardappel-broccolinpannetje

By Marleen , 18 February 2011
Description

met hazelnootjes volwaardig vegetarisch

Gerechten
Bereidingswijze
Yield
4 Servings
Preparation time
45 minutes
Cooking time
0 minutes
Total time
45 minutes
Ingredients
500 g aardappel (geschild)
500 g broccoli (roosjes)
2 clv knoflook (gepeld en geperst)
  ds boter
  ds peper
  ds zout
2 T peterselie (gehakt)
80 g hazelnoten (in plakjes of grof gehakt)
Instructions

Stoom 500 g geschilde aardappelen 10 minuten, 500 g broccoliroosjes 5 minuten.
Fruit 2 gepelde en geperste knoflookteentjes in boter. Doe er de aardappelen bij. Roerbak een tiental minuten. Doe er de broccoli bij. Roerbak 5 minuten. Kruid met peper en zout.
Werk af met 2 eetlepels gehakte peterselie.
Hou warm op een zacht vuur.
Rooster 80 g hazelnootjes in plakjes (of grof gehakt) in een lepel boter. Strooi ze op de groenten en dien op.

Notes

Ook lekker met een geroosterde zalmmoot