Spaghetti met wortel-kaassaus

By Marleen , 18 February 2011
Description

Vegetarische spaghetti

Gerechten
Yield
4 personen
Preparation time
30 minutes
Cooking time
0 minutes
Total time
30 minutes
Instructions

Schil de wortelen en snij ze in blokjes. Pel de ui en hak fijn.
Stoof de ui glazig in wat olijfolie. Voeg de worteltjes toe en stoof ze aan. Breng op smaak met peper en zout en overgiet met de bouillon en de room. Dek af en laat ongeveer 5 minuten pruttelen.
Kook de spaghetti beetgaa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Roer de geitenkaas door de wortelsaus en laat nog 5 minuten verder koken. Breng op smaak met peper en zout.
Hak het basilicum fijn. Giet de spaghetti af.
Meng de spaghetti met de saus en het basilicum. Breng op smaak met peper en zout. Serveer meteen, met de geraspte kaas.

Notes

Ipv worteltjes ook lekker met paprika, courgette of selder. Variatie troef.