Kip met citroen en groenten

By Marleen , 9 January 2010
Description

Gekruide kippenbouten

Bereidingswijze
Yield
4 Servings
Preparation time
1 hour, 30 minutes
Cooking time
0 minutes
Total time
1 hour, 30 minutes
Instructions

Leg in een goed geoliede braadslee 4 wortelen (in fijne plakjes), 4 sjalotjes (in partjes), 4 middelgrote aardappelen (voorgekookt en in blokjes), 2 gele paprika's (in reepjes) en 8 teentjes knoflook (gepeld en gehalveerd).
Schik er 4 gekruide kippenbouten op. Kruid met tijm, peper en zout en besprenkel alles met 2 à 3 eetlepels olijfolie.
Zet de braadslee 30 minuten in het midden van de voorverwarmde oven op 200°C.
Leg op elke bout een paar schijfjes (onbespoten) citroen. Laat nog ongeveer een halfuur verder garen.

Notes

Lekker met rijst of met stokbrood.